Vše o fotografování najdete na FOTOEXPO 2017

V Národním domě na Vinohradech se to bude 21. 10. hemžit fotografickými nadšenci.

Pátý ročník veletrhu a festivalu současné fotografie FOTOEXPO 2017 proběhne v sobotu 21. října 2017. Známí profesionální fotografové nabídnou své cenné rady a zkušenosti na 43 přednáškách, workshopech a projekcích.

Renomované značky jako Canon, Nikon, Fujifilm, Olympus, Sony a mnohé další představí novinky z oblasti fotografické techniky a příslušenství.

Na tematických lokacích budou před hledáčky fotoaparátů pózovat krásné modelky v exotic a glamour stylu. Za zhlédnutí bude stát i projekt FOTO FRESH – projekce fotografií originálních zahraničních umělců.

Veletrh bude obohacen vyhlášením výsledků fotografické soutěže FOTOTALENT a křestem knihy 101 OSOBNOSTÍ ČESKÉ FOTOGRAFIE.


Potkej 22 fotografických osobností na jednom místě

Vystoupí jeden z momentálně nejuznávanějších fotografů přírody George Karbus, který se podělí o své zážitky z cest. Legenda české fotografie prof. Jindřich Štreit představí své dokumentární fotografie. Marek Musil odhalí zákulisí festivalu Burning Man z nevadské pouště. Petr Jedinák naláká na dekadentní fotografii. Martin Kamín tě vyzbrojí na fotoexpedice.

Výjimečné budou i přednášky dalších osobností: Jan Svoboda, Jan Šmíd, Jiří Šebek, Michael Hanke, Miloš Fic, Ondřej Prosický, Vojta Herout, Vojtěch Hurych, Petr Kuchař, Viktória Kollerová, 3-stan, Vít Mádr, Jan Černý a Ariana Bernard.

FOTOEXPO 2017 doporučuje také besedy se špičkovými fotografy ze Slovenska a zároveň držiteli nejvyššího evropského titulu pro profesionální fotografy Master QEP – Jano Štovka, Ivan Čaniga a Peter Bagi.

Seznam se s osobnostmi veletrhu.

Základní vstupenku za zvýhodněnou cenu zakoupíš v předprodeji za 250 Kč. Předprodej vstupenek zajišťuje GoOut.cz.

V rámci základního vstupného získáš vstup do dvou přednáškových sálů, dvou sálů s fototechnikou a na tematické stage. Nenech si ale ujít ani další poutavé semináře a workshopy a kup si na ně vstupenku, protože kapacita účastníků je omezena.

www.fotoexpo.cz

Podobné články