Chcete znát další střelený módní trend? Lidé si tetují na tvář hvězdná znamení

Proč si nenechat udělat tetování na obličej, kterého se už nikdy nezbavíte?
astropihy

Jak jste už poznali, rádi vás na StudentPointu informujeme o posledních módních trendech. Protože chcete přece zapadnout mezi ostatní spolužáky a být neustále „in“, ne? Podle všeho byste si tedy měli jít nechat vytetovat na obličej hvězdné znamení. Tak šup, šup, na co čekáte? Tetování na obličej! Hned!

Nechte si vytetovat na obličej pihy

Tenhle trend přišel z amerického Michiganu. Tedy jde o druhou slavnou věc, která kdy přišla z Michiganu. Tou první je kapela The White Stripes, vy kulturní barbaři!

Říká se tomu AstroFrecks, tedy astronomické pihy. Vymyslela to tatérka Jessika Knapik a jde v podstatě o to, že si vyberete hvězdné znamení a tatérka vám na obličej vytetuje pihy, ve kterém bude to hvězdné znamení fikaně skryto. Údajně umí tetovat tak dobře, že všechno vypadá jako skutečné pihy. Ano, jako malí jste se chtěli pih zbavit a lidé, kteří je nemají, si je zase nechávají udělat. Žijeme v podivném světě.

astropihy

astropihy

„Hodně se zajímám o krystaly, do kterých dáváte svá přání a ta pak krystaly vysílají do vesmíru. Právě z toho vznikl nápad na astropihy,“ říká ezo tatérka. „Také miluji věci se skrytými významy. Takhle si můžete nechat vytetovat astrologické znamení vaší maminky, babičky, kohokoli.“

Každá vytetovaná piha je trochu jiná a má trochu jiné zabarvení, aby působily co nejvíce realisticky. Ale jsou to pořád pihy. Lidé si nechávají tetovat pihy na obličej.

astropihy

Co přijde dál? Lidé si budou tetovat obočí?!?
Sakra, to se už docela dlouho vážně dělá…

Podobné články