Dobrá zpráva, chlápek s největším penisem na světě je oficiálně invalida

Určitě vám to drásalo srdce.
Roberto Esquivel Cabrera

O chlápkovi z Mexika, který se jmenuje Roberto Esquivel Cabrera, jste už možná slyšeli. Roberto Esquivel Cabrera je chudák. Je to totiž člověk s absolutně největším zdokumentovaným penisem. Jeho výbavička má neuvěřitelných 48 centimetrů v klidovém stavu. Jeho penisem by nejspíš dokázal přivodit do bezvědomí pár lidí, kdyby je jím klepnul po hlavě.

Mít velký penis není žádná výhra, pánové

Jak se ale ukazuje, mít masivní úd není žádná lebeda. Roberto Esquivel Cabrera se konečně dočkal přesně toho uznání, které potřeboval a je z něj už oficiálně invalida. Dostává stravenky a měsíční příjem má ze sociálky.

Čtyřiapadesátiletý muž z městečka Saltillo totiž kvůli svému obrovskému penisu není schopen najít si normální práci, i když prý dostal pár nabídek na hodně divné porno, které nejspíš stejně nechce nikdo vidět. Jednu nabídku dostal také od Fake Hospital série, která se natáčí v Praze, ale nakonec z toho sešlo.

Roberto Esquivel Cabrera

„Nemůžu nosit uniformy jako normální zaměstnanci v továrnách a nemůžu být ani na kolenou,“ říká chudák. „Nemohu se ani příliš rychle pohybovat, takže o mě firmy nemají valné mínění. Vždycky mi na pohovoru řeknou, že mi dají vědět, ale nikdy se už neozvou.“

S tím jeho penisem to není zase tak žhavé

Roberto Esquivel Cabrera by si mohl nechat penis chirurgicky zmenšit, ale nechce. Jde o světový unikát a nechce se stát obyčejným, nudným a normálním člověkem. Také by chtěl, aby se dostal do Guinnessovy knihy rekordů, ale představte si, v ní vůbec není kategorie „největší penis“.

Bohužel se ale zdá, že celá ta jeho chlouba není zase taková pecka. Bylo totiž provedeno CT jeho penisu a doktoři zjistili, že většina té velikosti je v předkožce. „Samotný penis je jen asi 18 centimetrů velký,“ prozradil doktor.

Svět je plný zklamání.

Podobné články