Věc, u které byste měli trávit čas: Nový seriál Netflixu, který má u všech kritiků 100 procentní hodnocení!

Dalo by se říct, že jsou z něj všichni dost nadšení.
The End Of The F***ing World

Jasně, je sice zkouškové období, měli byste se učit, ale člověk si musí občas trochu odpočinout, ne? U čeho? Na Netflixu se teď objevil nový seriál, ze kterého jsou všichni na větvi. A není ani moc dlouhý. The End Of The F***ing World se skládá z pouhých osmi epizod, které mají kolem 20 minut, takže se dá celý zvládnout za trošku delší večer. A proč ho musíte vidět? Je krvavý, ujetý a na RottenTomatoes, kde shrnují recenze ze všech možných médií, má neuvěřitelných 100 procent hodnocení.

https://www.youtube.com/watch?v=vbiiik_T3Bo

O čem to je?

James je sedmnáctiletý chlapec, který si o sobě myslí, že je psychopat. Jako malý chlapec strčil ruku do friťáku, jenom aby něco cítil. Pak také zabíjel zvířátka a chystá se zabít prvního člověka. Když se do něj zakouká Alyssa, rebelská spolužačka, naskytne se ideální příležitost. Jak to tak ale bývá, všechno se to maličko zamotá a společně vyrážejí na velkolepý roadtrip.

The End Of The F***ing World

Proč to musíte vidět?

Pokud vás nenalákal trailer, možná vás nalákají recenze, které o seriálu mluví jako o zjevení. Co říkají dále? Že neustále nemůžete tušit, jakým směrem se bude děj odvíjet, seriál má extrémně nečekané černohumorné momenty a je i trochu brutální, takže to nebude nic pro slabé dušičky. Ostatně, je to o sedmnáctiletém chlapci, co hodlá zavraždit svojí kamarádku.

The End Of The F***ing World najdete na svém Netflixu. Máte Netflix, ne?

Podobné články