Zamilovaná dvojice, která se seznámila při trojce, cestuje po světě a vydělává si natáčením videí

Víte, jak cestovat po světě a nepracovat? Tady máte návod.
Kim a Paolo

Jak se zdá, abyste si mohli celý život cestovat po světě a nestarat se o peníze, nejsou na to třeba školy, tituly a dobře vydělávající džob nebo podnikání. Stačí očividně dělat přesně to, co dělá tahle dvojice, která se seznámila při milenecké trojce.

Kim a Paolo

Kim je 23 let, Paulovi je 28 let. Zamilovali se, když měl Paul trojku s ještě jednou vysokoškolskou kamarádkou Kim. Teď si vydělávají tím, že prodávají svá sex videa za 3.50 liber a více za jedno a očividně si vydělávají tak dobře, že si mohou cestovat po světě a užívat si luxusu. Jediné, co musejí udělat, je čas od času vydat pro své fanoušky nějaké nové, placené video.

Pro tohle podnikání musíte být trochu odvážní

Původně se chtěli oba začít věnovat profesionálně pornu, ale nevěděli jak na to. A tak se rozhodli to dělat tak trochu amatérsky. Vytvořili si webové stránky, kde prodávají jednotlivá videa. Od té doby už dali oba výpověď v práci, protože si vydělávají tolik, že pracovat nemusí. Cestují si po světě a dostávají peníze za společný sexuální život. Ideální.

Kim a Paolo

Kim pracovala jako překladatelka a Paolo jako designér a velmi rychle se zamilovali, protože mají podobné vášně a koníčky – například se nebojí natáčet se při sexu.

Abyste si ale nemysleli, že vám ty školy jsou k ničemu – oba vystudovali vysokou a je to jeden z důvodů, proč si dokázali vytvořit fungující byznys. I když postavit si ho na prodávání sexu je asi trochu jednodušší, než jiné byznysy…

Podobné články