Věděli jste, že si můžete vydělávat peníze prostě tím, že hrajete videohru FIFA?

Konečně ideální způsob, jak si přivydělávat ke studiu.
FIFA

Také vám rodiče při dospívání neustále říkali, že byste se měli raději učit a nehrát pořád jen videohry? Pokud patříte mezi takto tyranizované jedince, máme pro vás zprávu, kterou byste měli rodičům ihned poslat. Hraním videoher se dá vydělávat. A vyjímečně nemluvíme o tom, že byste je museli streamovat na YouTube nebo Twitch.

Existuje totiž práce, ve které prostě hrajete fotbalový simulátor FIFA. Ano, přesně to, co děláte po večerech doma zadarmo. Jen to můžete dělat i přes den a navíc za to dostanete zaplaceno.

fifa

Stanete se učiteli, kteří jsou lépe placení než čeští učitelé

Společnost Bidvine totiž očividně hledá zkušené hráče FIFA, kteří by se stali kouči s platem minimálně 15 liber za hodinu hraní. 15 liber je v přepočtu 430 korun za hodinu. To nedostanete ani na té nejlepší brigádě.

„Abyste se mohli stát Pro FIFA koučem, musíte dokázat svou úroveň a schopnosti. Musíte nám ukázat, v jaké lize ve FIFA hrajete. Akceptujeme pouze kouče, kteří jsou v divizi 1 v Online sezóně nebo ve FIFA Ultimate Team.“

Jde vám FIFA? Měli byste to zkusit. Možná se ale ptáte, co vlastně takový kouč bude nakonec dělat.

Podle inzerátu budete učiteli hráčů. Na službu Bidvine se přihlásí hráč, který se bude chtít zlepšit a vy, jakožto profesionální kouč, mu budete dávat rady a tipy a prostě ho učit být ve virtuálním fotbale lepším. Můžete zákazníky učit, jak si nakoupit kartičky do FIFA Ultimate Team, nebo s ním trénovat, aby si zlepšil obranu nebo střely na bránu. Každý den něco jiného.

Budvine navíc slibuje, že po FIFA a Call of Duty budou hledat učitele i v dalších hrách. Hodně se mluví o Minecraftu a Grand Theft Auto, takže pokud jste v nich dobří, možná vás čeká hodně slušně placená kariéra učitele!

Podobné články