Poslechněte si playlist písniček, které všichni znáte, ale absolutně netušíte, od koho jsou

Znáte ten pocit. Slyšíte písničku. Znáte ji. Slyšeli jste ji už mnohokrát. Ale nemáte absolutní tušení, od koho jsou nebo jak se jmenují.

Hrají často ve filmech. Hrají v reklamách. Je to seznam písniček, které jste už mnohokrát slyšeli, ale nedokážete si je zařadit. Netušíte, od koho jsou. Netušíte, jak se jmenují. A pěkně vás to štve! Ale nebojte se, teď si můžete pustit speciální playlist, který dal všechny tyhle songy dohromady i s interprety a jejich názvu.

Konečně úleva!

Nick Douglas dal na Spotify playlist s názvem „Písničky, které znáte, ale neznáte názvy“, který vám vyvolá ty nejpříjemnější niterné pocity, protože budete konečně vědět.

Prosím, poslouchejte a kochejte se.

Písničky s názvy jako „Spanish Flea“ nebo „Gymnopédie No. 1“ zní ve filmech, v animácích, YouTube videích a dokonce i ve výtahu. Mnoho z těch songů máte také spojeno určitě s určitými scénkami a emocemi.

Například u „Entry of the Gladiators“ si rozhodně nepředstavujete, že někam vejdou gladiátoři. Tenhle song máte stoprocentně spojený s tím, že někam vejde skupinka klaunů. Nebo když hraje „Peer Gynt Suite No. 1“, představujete si vstávání do slunečného dne. A podobných příkladů tam určitě najdete spoustu.

Přejeme hezkou prokrastinaci.

Podobné články