Nová studie vám řekne, zda velikost vašeho penisu je v pořádku či nikoli

Konečně budete mít odpověď na velikost vašeho penisu. Vše, co jste si přáli!

Někteří vědci dělají důležitou práci. Snaží se vynalézt lék na rakovinu a jiné nemoci. Jiní zjišťují, co dělat, aby se zabránilo globálnímu oteplování. Další zkoumají hvězdy a galaxie. A pak jsou vědci, kteří nám chtějí odpovědět na věčnou otázku. Tou je, zda délka našeho penisu je dostatečná. Ano, i takoví vědci jsou pro naši společnost důležití!

Na délku penisu odpovídá práce s názvem Jsem normální?

Nedávno vyšla ve vědecké publikaci British Journal of Urology práce vědců, která vycházela ze stovky předchozích vědeckých bádání, aby nám dala ultimátní odpověď. Vědecká práce má název „Jsem normální?“ a snaží se odpovědět, zda velikost vašeho penisu je v normě. Studie má neuvěřitelných 96 stran, kde toto téma rozebírají do nejpodrobnějších detailů.

Výsledkem je, že váš penis je velice pravděpodobně úplně v pořádku. Pouhých 2.28 procent mužů má abnormálně malé penisy. Průměrná velikost mužského přirození je v erektovaném stavu 14.2 centimetrů, v klidném stavu pak 9,1 centimetrů.

Vědci také zjistili, že velikost přirození není závislá na velikosti nohy, předloktí nebo prstů. Také je podle všeho mýtus, že různé lidské rasy mají jinou průměrnost velikost penisu. Ano, to s těmi černochy a asiaty očividně neplatí. Zajímavá statistika také je, že když muži mluví o velikosti svého penisu, zhruba o 1 až 2 centimetry zveličují.

Podobné články