Co o vás říká vaše tetování?

Pojďme si to hezky stručně říct

Rozhodli jste se z estetických důvodů do sebe několik hodin nechat bodat jehlou. Co o vás ale výsledné tetování říká? A je jedno, jestli vám dělal slavnej Musa nebo Ondrash před lety komplikovanou abstrakci nebo vás tetoval Véna pletací jehlicí v kočárkárně. Pojďme si to hezky zesystematizovat.

Něco drobného na kotníku

Tady někdo chce být roztomilá princezna nadosmrti. Chtěli jste tetování, co je malé a milé jako vy. Většinou je to první místo volby osmnáctiletých holek a čtyřicetiletých mamin, které netuší, že zrovna tam to sakra bolí a celou proceduru profňukají, zatímco jí neustále fotí na Instagram.

Tribal nebo čínské znaky

Kmenové tetování bylo možná cool v roce 2000, ale už v té době by vás jakýkoliv divoký domorodec ze svého kmene vykopnul pro douchebagovství nebo změkčilost. Speciální edicí samou o sobě je tribal na rozteklé tučné paži člověka, co na každé vesnické tancovačce v opilosti vyvolává bitky s jukeboxem v iluzi, že se jedná o člověka, co říká o jeho matce něco ošklivého.

Vytetované jméno

Snažíte se do celého světa vykřičet, že vy věříte na pravou lásku a na její věčnost. Tedy …časově omezenou poločasem rozpadu v krematoriu.

Přetetované jméno

Někdo si tu přetetoval Eman forever na Zeman forever? Vaše tetování křičí do světa, že jste se hodně, ale hodně zklamali. A jste vlastně natolik naivní a impulsivní, že by vám nikdo nesvěřil ani umělou kytku.

Datum narození dítěte

Tohle tetování znamená, že jedinou věc, kterou jste v životě dosáhli, bylo vyvrhnutí dítěte ze svých porodních cest po nějakém lame sexu na záchodcích v baru. Gratulujeme.

Zvíře

Předstíráte, že toto tetování má pro vás spirituální přesah a spoustu metaforických významů, ale ve skutečnosti ho máte jen proto, že „jelínci jsou hezký a tygři hustí“.

Popkulturní odkazy

Ať už se jedná o komiksovou postavičku, text songu nebo vytetované relikvie smrti z Harry Pottera, tak tyto tetovačky svědčí jen o nedostatku vaší fantazie a příliš ovlivnitelné povaze. Máte pocit, že jsme zlí? Ale ano, jsme.

Citát

Upřímné souznění s něčím hlubokým, s čím se ve třiceti beztak přestanete ztotožňovat a ostatní vás začnou mít za pretentious bitch. Proto od té doby nosíte dlouhé rukávy a občas sníte o amputaci ruky.

Tetování na obličeji

Tímto tetováním křičíte do světa, že nemáte zájem o pracovní místo, z kterého kdy budete odvádět daně. A možná to i reálně na náměstí křičíte, zatímco ostatní ohrožujete střepem z pivní lahve.

Pinupka nebo jiná sexy kočka

Máte rád holky, ale z nějakého důvodu ony nemají rády vás. Nevíme, čím to je. Možná to bude těmi slizkými bradavkami vytetovanými na té vyšpulené komiksové běhně, ale kdo ví.

 

Podobné články