10 důvodů, proč je strašné být zrzka

Tedy i další důvody krom toho, že nemáte duši

Být zrzka je snem každé holky. Tedy do té doby než se jako zrzka narodíte.

Otřesné balící hlášky

Zajímalo by mě, jestli střecha ladí se sklepem, hehe“. Pokud si myslíte, že tato hláška vyhynula na trapnost už v osmdesátých letech, tak se docela pletete. V některých smutných částech České republiky je stále považována za vrchol humoru a hospodského kavalírství.

Pitomé přezdívky

Ano, známí nebo spolužáci vás laškovně oslovují Zrzko. Jen proto, že vaše vlasy vypadají, tak jak vypadají. Tak je zkuste možná oslovit Zanícená poďobaná tváři. Třeba jim to dojde.

Lidé vás připodobňují k té nejhorší Disney princezně

Zatímco Mulan zachránila celý národ před nájezdem Mongolů, Pocahontas obětovala svou lásku pro dobro svého lidu, tak vás lidi přirovnávají k Ariel. Rudovlasé Disney princezně, která proslula tím, že si česala vlasy vidličkou a zamilovala se do prvního člověka, kterého kdy v životě uviděla.

Musíte bojovat se stereotypy

Ano, setkáte se se spoustou tvrzení o tom, že zrzky jsou vášnivé a že rezavá střecha znamená mokrý sklep. Bohužel.

Musíte snášet stížnosti holek, co se na zrzavo odbarvily dobrovolně

Dříve nebo později narazíte na pofňukávající exbrunetu nebo exblondýnu, která si vám bude stěžovat, jací jsou muži stereotypní prasata, což vy víte zhruba od té doby, kdy vám v děloze vaší matky začaly rašit vlasy. Zatímco ony si zrzounství vybraly, tak vy jste se do něj narodila.

Na maškarní máte jen velmi omezené možnosti ve výběru kostýmů

I kdyby jste měli dokonalý propracovaný kostým, ve kterém jdete za sprchu nebo za kapitána Jacka Sparowwa, tak si budou lidé vždycky myslet, že jdete za Pipi Dlouhou Punčochu.

Nemůžete nikdy randit s dalším zrzkem

Je nám líto, ale Ed Sheeran nebude nikdy váš budoucí manžel. Jen představa něčeho takového zavání incestem více než první série Hry o trůny.

Otravné poznámky v kadeřnictví

Neustále slyšíte poznámky o tom, že takovou barvu by rozhodně vaše kadeřnice chtěly mít nebo ji chtěly umět vytvořit. Takže si často jen povzdechnete a spolknete své poznámky.

Velmi omezený výběr lichotivých barev

Bohužel k zrzounství se vážou další znaky jako bledá pleť, modré oči a často velké množství pih. A některé barvy vám díky tomu budou naprosto zapovězeny, pokud nechcete vypadat buď jako barevný papoušek nebo jako týden zapomenutá vybledlá mrtvola slepýše. Je nám líto.

Podobné články