8 blbých vět, které slyší singl lidé neustále

A nikdo s nimi očividně stále nehodlá přestat.

Ačkoliv být single není příznakem žádné  nakažlivé smrtící nemoci, tak není neobvyklé, že se k nám okolí začne chovat opatrně, jako bych nám na tomto světě zbývalo jen pár posledních zoufalých hodin života. A často to omýlají ve stále se opakujících frázích.  Tak jaké jsou tedy ty nejčastější věty, které nám tito vztahoví experti pro chudé nejraději cpou?

Jaktože jsi ještě singl?

Protože svým partnerům tajně po sexu trhám hlavy a hromadím si jejich ztuhlá těla v almaře? Ne moment, ono to nejspíš bude tím, že jsem prostě single, protože to je normální společenská a přijatelná věc?

Neboj, jednou někoho potkáš.

My se nebáli, rozhodně dokud jste o tom nezačali mluvit. Čekání na partnera ale není prostě jako čekání na dárce orgánů, který vám dá novou ledvinu. Plnohodnotný život může být totiž i bez drahé polovičky.

Nejsi trochu osamělý/á?

Singl lidé nemají naštěstí zatím ještě zákaz chodit mezi lidi do hospod, tak je to zatím ještě dobré. Děkujeme za optání.

Nejsi možná moc vybíravý/á?

A nejsi možná moc zvědavá? Nemít partnera není žádná slabost a rozhodně by člověk neměl skákat do prvního možného závazku jen proto že odloží své standarty.

Už jsi zkoušel/a Tinder?

Ano, představte si, i my dnes v 21. století máme naswipováno do zblbnutí.

Láska příjde sama, když to nejméně čekáš.

Stejně jako kontrola z finančáku.

Ach ne a co se stalo s xxxx (doplňte jakékoliv jméno vašeho bývalého partnera)

Zabili jsme ho. Stejně jako zabijem vás, pokud se budete takto dál ptát. Vztahy se nejčastěji rozpadnu kvůli celé řadě drobných komplexních problémů, které jsou většinou sakra nudné.

Strašně ti závidím, to musí být super být singl!

Zadaní lidé si myslí, že život singl lidí je plný zábavy, pití a nezávazného sexu. Ale škaredě se mýlí. Protože náš život je plný zábavy, pití, nezávazného sexu a častých masivních kocovin.

 

Podobné články