Přijďte oslavit desáté narozeniny neziskové organizace EYCB do Brna!

Evropské centrum mládeže Břeclav slaví již 10 let! Jestliže tě zajímá dobrovolnictví, programy Erasmus + či dlouhodobější stáže, zavítej na desátou narozeninovou oslavu a dozvíš se víc!

Desátá oslava existence této neziskové nevládní organizace, která letos vyšle účastníka již na pětistý projekt a příští měsíc vyjede na projekt již 1200stý výjezdník.

To není vůbec špatné skóre v porovnání s ostatními neziskovými organizacemi, nemyslíte?

Program? Pestrý!

Ale teď k oslavě. Ta se koná 24. června od 17:00 hodin. Kde? V Expedition klubu v Brně (Jezuitská 6/1, Brno 602 00). Co vás čeká a nemine.

Především vyhlášení fotografické soutěže, které může být inspirativní zejména pro milovníky zajímavých a cestovatelsky laděných fotografiích

Beseda EVS dobrovolnice nastíní návštěvníkům o čem je taková Evropská dobrovolnická služba a co všechno lze z této zkušenosti získat.

Zajímá vás jak zorganizovat vlastní projekt? i o tom bude řeč, tak si nezapomeňte připravit dotazy, protože tohle setkání může významně pomoct (ne vše vyčtete z brožur a knih).

Kromě toho uvidíte nejpovedenější fotografie účastníků projektů EYCB, můžete zakousnout něco z občerstvení a hlavně pokecat s kýmkoliv z organizátorů EYCB, kteří vám podrobně vylíčí veškeré detaily jednotlivách projektů a třeba vám poradí, který je dobrý právě pro vás.

Léto je za rohem, tak neváhejte! EYCB má stále volné kapacity, tak se nezapomeňte podívat na chystané projekty ZDE.

Podobné články