Chcete vědět, co je teď velký hit? Samozřejmě lidé převlečení za neonacistické plyšáky

Čekali jste snad něco jiného?!
furry

Rozhodli jsme se tady na StudentPointu pravidelně informovat o tom, co hýbe trendy, protože každý mladý člověk by měl být neustále „in“. Takže abyste teď byli vážně „in“, měli byste vědět, že se lidé převlékají do obleků neonacistických plyšových zvířátek.

Nemáte zač!

furry

Perverzní fetiš, kterého se chytají náckové

Furries je už docela stará úchylka, kdy lidi sexuálně vzrušuje převlékání se do plyšových oblečků různých zvířat. Někteří v nich i souloží a existuje nepřeberné množství porna s touto tématikou (nedoporučujeme hledat). Je to prostě perverzní fetiš, ale teď dostává v jistých komunitách ještě trošku děsivější kontury.

Zajímavé je, že jde o subkulturu, která byla a stále je velmi homosexuálně a levicově pozitivní, ale začínají ji infiltrovat ultrapravičáci, kteří jenom mají místo hákových křížů psí tlapičky.

furry

Začalo to jako vtip, který se zvrhnul

Všechno to přitom začalo na Twitteru jako vtip, kde ultrapravičácký furry psal například o zákazu „mezirasového mixování“ mezi plyšovými zvířátky, ale od té doby se už začínají na furry akcích objevovat skuteční neonacisté v těchto oblečcích.

Prostě takový ten vtípek, který se poněkud zvrhnul.

furry

Autor parodického Twitteru účtu pro Newsweek řekl, že skuteční neonacisté se snaží rekrutovat právě z řad zmatených bělochů, kteří se ve furry komunitě vyskytují. Což asi, co si budeme povídat, není zase tak překvapivé.

Kdo jiný by nosil něco takového, pokud by nebyl zmatený a lehce zmanipulovatelný?

Podobné články