O víkendu se uskuteční konference Rise and Shine

V sobotu 3. a v neděli 4. listopadu se na Právnické fakultě Univerzity Karlovy uskuteční unikátní konference osobního rozvoje Rise and Shine.

V rámci již šestého ročníku vystoupí uznávaní lektoři i všeobecně známé osobnosti jako jsou například senátor Jiří Drahoš, novinář Jindřich Šídlo, či Kateřina Cajthamlová, psychoterapeutka a moderátorka televizního pořadu Jste to, co jíte.

Konference se bude konat v prostorách Právnické fakulty Univerzity Karlovy na náměstí Curieových 7, Praha 1. Je určena především pro mladé lidi, studenty a absolventy všech oborů vysokých škol. Cílem letošního ročníku konference Rise and Shine s podtitulem Rosteme společně je propojit špičkové lektory, inspirující osobnosti a aktivní mladé lidi, kteří na sobě chtějí pracovat.

Sobota 3. 11. 2018

V sobotu vystoupí 7 řečníků a řečnic, kterými jsou osobnosti ze světa osobního rozvoje, vědy, cestování, podnikání nebo médií. O své cestě k úspěchu ve vědě i politice se podělí čerstvý senátor Jiří Drahoš, bývalý předseda Akademie věd ČR a kandidát na prezidenta. Můžete se těšit i na Jindřicha Šídla, oceňovaného novináře, politického komentátora a držitele prestižní Peroutkovy ceny, či lékařku a psychoterapeutku Kateřinu Cajthamlovou známou z pořadu Jste to, co jíte. Na konferenci dále vystoupí Miloš Gregor, propagátor kritického myšlení, zakladatel studentského spolku Zvol si info a spoluautor bestselleru Nejlepší knihy o fake news!!!, Tomáš Šebka, cestovatel, spisovatel a lékař organizace Lékaři bez hranic či Tomáš Studeník, podnikatel a zakladatel inspirativních konferencí FuckUp Nights Prague. V neposlední řadě je na programu i přednáška Dotknout se nebe usměvavého horolezce Marka Holečka, který je současně i nositelem titulu Horolezec roku 2013.

“S Markem jsem se již v minulosti setkal a na jeho přednášku se opravdu moc těším. Je to pro mě obrovská osobnost a to nejen v horolezectví, ale hlavně lidsky,” říká Pavel Filip, hlavní organizátor konference Rise and Shine.

Nedílnou součástí sobotního programu je také různorodá nabídka workshopů vedených profesionály. V rámci nich se představí například freelancer Pavel Ovesný s workshopem Punkové podnikání, nebo tanečnice, lektorka a fotografka Mirka Papajíková s tématem vztahů a sebelásky. Dále pak například lektor GrowJOB Institute Matěj Krejčí s aktuálním tématem DigiDetox-jak zvládat technologie a nezbláznit se. V rámci doprovodného programu se účastníci konference mohou těšit na koučink, interaktivní stánky studentských i neziskových organizací, osobní setkání s řečníky i networking s účastníky.

Neděle 4. 11. 2018

V neděli program pokračuje plněním výzev, při kterém si účastníci budou mít možnost vyzkoušet vystoupit ze své komfortní zóny. Interaktivní program bude zaměřen na poznávání sebe sama. A to především na uvědomění si svých předností, limitů a možností osobního rozvoje. Nedílnou součástí bude i volná diskuse a networking.

Podobné články