Proč je lepší žít na vesnici než ve městě?

Bydlíte ve velkém městě, kde na vás na každém kroku pokřikuje miliarda možností, a jste přesvědčeni, že by vás život na vesnici nelákal ani v nejmenším? Pokud si se slovem “vesnice” spojujete jen vidláky, kteří si k obědu chodí ulovit zvíře v lese, přináším vám několik tipů, které vám představí několik značných výhod, které se pojí s životem na vesnici.

Potrhané tepláky a týden nemyté vlasy? Proč ne!

Jedna z nejmarkantnějších výhod života na vesnici je bezpochyby volnost v módě. Nebaví vás se každý den fintit, upravovat si vlasy a líčit se? V tom případě byste možná mohli popřemýšlet nad stěhováním. Pokud totiž žijete na vesnici, kde bydlí několik babiček a dědečků, není příliš pravděpodobné, že se někdo bude pohoršovat, když vyběhnete z baráku v šílené kombinaci!

Zvyknete si nebýt náročný!

Když na to přijde, člověk k životu nepotřebuje tolik věcí.

Zhubnete

Vydali jste se do obchůdku kousek od vašeho domku a zjistili jste, že má celý den zavřeno? No co, jíst se prostě bude až zítra!

Naučíte se vařit

Jelikož vesnice obvykle nenabízí celou škálu nejrůznějších restaurací, fastfoodů a kaváren, (obvykle zde nefunguje ani rozvoz jídel) a pokud zrovna nestojíte o jeden spečený řízeček z místní nalejvárny, nezbyde vám jiná možnost než vzít do ruky hrnec a měchačku!

Žádné prokrastinování!

Pokud bydlíte v rodinném domku s bazénem, dvěma psy a velkou zahradou, program na volné chvilky máte jistý.

Sociální fóbie nedostane tolik na frak

Pokud se zrovna nevyžíváte v trávení svého volného času v přeplněných nákupních centrech či hromadných dopravních prostředcích, na vesnici, kde potkáte obvykle několik lidí denně, nebudete muset vaší fóbii čelit tak často jako ve městě!

Baterka na mobilu vám vydrží déle!

Když bydlíte na vesnici, kde si signál dělá, co se mu zrovna zlíbí více než často, pravděpodobně nestrávíte moc času brouzdáním na sociálních sítích, čímž svému telefonu přidáte několik dní života navíc!

 

Podobné články