6 typů opilých lidí

Machr

Všichni známe ty typy kluků, kteří se po pár pivech začnou vytahovat s autem (které ve skutečnosti patří jeho otci), finančním zabezpečním (které pravdpodobně rovněž pochází z kapsy jeho otce) či vypracovaným tělem, za které dle jeho slov můžou hodiny a hodiny strávené ve fitku.

Sexsymbol

Člověk, který se opilý cítí jako nejpřitažlivější osoba na světě, nemusí být nutně tím nejhorším případem na party. Problém však nastává v okamžiku, kdy si začne vynucovat odpovídající pozornost u ostatních lidí!

Tragéd

Pokud se někdy propijete do smutného stavu a je u vás váš kamarád, není to žádná tragédie. No co, příště prostě bude lépe. V případě, že se vyskytnete vedle zcela neznámého člověka, kterému s každým dalším vypitým drinkem připadá, že vás jeho problémy zajímají čím dál tím víc, se však jedná o zcela něco jiného!

Tanečník

Pokud opilí rádi tančíte, není to zas taková tragédie! V nejhorším příapadě si vysloužíte pár pobavených výrazů nebo posloužíte jako skvělý námět pro vznik videí, které pořídí váš kamarád, a kterým vás může do konce života vydírat! Má rada tedy zní: Pokud se na party začnete cítit jako profesionální tanečník, nastal ten správný čas opustit parket.


Kamarád

Všichni známe minimálně jednoho člověka, který se na party kamarádí s každým druhým a výhradně s tím, kterého v běžném stavu nemůže ani cítit!

Zvraceč

Karma nakonec dostihne všechny! Většinou totiž ten, kdo nejvíc hecuje a přemlouvá k pití alkoholu, skončí jako první na místních toaletách a o zbytku večera si může leda tak nechat zdát!

„Jsem úplně namol“

Tento typ člověka většinou již brzy začne všem nadšeně (a řádně opileckým hlasem) vykládat, že už je zcela nametený. Otázka zní, jestli je to skutečně pravda, nebo ne!

Sud

Také tak milujete, když vám někdo na party začne vykládat, kolik toho již za ten večer stihl vypít? Ehm, ano, i tací se najdou.

Podobné články