Věc, kterou jste vždycky chtěli vědět: Co si o vás myslí váš telefon?

Nula

„Ježiši, co zas zkouší, samozřejmě, že mu nepřišlo žádné upozornění, natož zpráva. Je to nula a stejně pořád doufá.“

Závislák s podivnými zájmy

Musím říct, že mi od chvíle, kdy se naše cesty setkaly, přišel nezajímavý. Ovšem v okamžiku, kdy se osmělil a začal vyhledávat určité stránky a informace, situace se zcela změnila. Nemůžu sice říct, že mi přijde zábavný, ale minimálně jej lze považovat za zvláštního a jeho způsob trávení volného času za značně podivný.

Smraďoch

Umíte si představit, že si vás někdo pravidelně bere na ono místo, když má v úmyslu vykonávat svoji potřebu? Že ne? Tak to vám zatraceně gratuluji!

Ví vůbec co je fitko?

Občas bych si přál nevidět a neslyšet. A to nejen ve chvílích, kdy se dlouhosáhle rozpovídá se svými kamarády o opačném pohlaví (nevynechává žádné podrobnosti), nýbrž hlavně tehdy, když se přede mnou vysvleče do spodního prádla (někdy dokonce úplně). Nestyda!

Otrava

Nedokážete si představit, jak moc je otravné, když se snažíte usnout, ale nějaký otrava vás neustále budí klikáním na to zpropadené tlačítko na mé hlavě! Pořád mě budí a stejně mu nikdo nepíše. Tak proč to sakra dělá?

Nechává mě bez jídla

Je mu úplne jedno, že jsem bez energie. Jedu na poslední plyn, ale on ani nehne brvou!

Prase

Také tak nemáte rádi, když na vás sáhne někdo, kdo má upatlané nebo mastné ruce? Jo? Tak teď si představte, že mě to ten můj i***t dělá několikrát denně!

Podobné články