5 učitelů, které můžete potkat na vysoké škole

Projeďme si taxonomií zvláštního živočišného druhu, které říkáme vysokoškolský pedagog.

Projeďme si taxonomií zvláštního živočišného druhu, které říkáme vysokoškolský pedagog.

Král historek

Ani nevíte, jak se to stalo, ale na přednášce z evoluční biologie jste se přenesli z tématu nadočnicových oblouků do oblasti „co jsem dělal o víkendu na zahradě v sedmapadesátem“,jen to hvízdlo. Tento pedagog o sobě napovídá mnohé. A často nejen o sobě. Katederní drby jsou jeho slabinou a libůstkou. Nedivte se pak, že budete do půlroku vědět  o něm vše. Od velikosti bot jeho manželky po informace o atrofovaných kyčlích jeho kokršpaněla.

Uspávač hadů

Nevíte čím to, ale i kdyby vám tento člověk převypravoval pomocí koťátek, herců a speciálních triků obsah nového dílu Hry o trůny, tak budete mít pocit, že upadáte pomalu do kómatu. Na hodinách této osoby býváte často braindead takovým způsobem, že už máte na lavici pod svou hlavou vyslintané kolečko v laku.

Pohodář

Zhruba na druhé přednášce vám řekl,že byste si všichni měli tykat. Chodí moderně oblečený, sleduje společenská témata a během roku vás začne followovat na Instagramu. Ostatní pedagogové ho tak trochu nesnáší. Půlka studentů ho miluje a půlka ho má za pretentious bitch, co by si měl oholit to trapné strniště a přestat jezdit do školy ve čtyřiceti na koloběžce.

Zombie

Zombie si nesmíme splést s uspávačem hadů. Kdyby kantor typu zombie měl nějaké indiánské jméno, tak by znělo Ten, který to vzdal. V jeho hodinách vládne chaos a lenost. Pokud má přednášet, tak zásadně ze zažloutlých papírů plných poznámek, co vytvořil před třiceti lety. Potichu čeká na důchod a smrt a tak trochu doufá, že si ho nikdo nevšimne.

Přísňák

Pokud si na zkoušku tohoto pedagoga vezmete výstřih, tak máte téměř zaručený teleport na pracák. Nedokáže si představit, že ve vesmíru existuje nějaká jiná věc než jeho obor. Pokud máte milostný život, práci nebo jiné předměty na škole, které zasahují do vaší aktivitě na hodině, tak to bere jako osobní urážku. A umí se tvrdě mstít.

Podobné články