Poslechněte si, jak zní absolutně všechny žánry muziky na světě

Máte dost času? Milujete muziku? Tak vítejte!
Every Noice at Once

Existuje obrovská spousta hudebních žánrů. To jste asi tušili. Možná jste ale netušili, kolik jich ve skutečnosti vážně je. Naštěstí existuje web s názvem Every Noice at Once, který vám všechny přiblíží. A ukázku z každého žánru si můžete i pustit.

Ano, jsou tam všechny žánry a můžete je poslouchat

Když stránku, kterou najdete na tomto odkazu, načtete ve svém prohlížeči, přivítá vás obrovská stěna barevného textu s odkazy. Každý text reprezentuje specifický žánr hudby.

Je zde absolutně všechno od taiwanského popu, přes temný psytrance, dánský jazz, něco, co se jmenuje vapor twitch, brazilský gospel, funk rock… Prostě všechno. Nechybí tam ani český rock, folk, hip hop a pop. Prostě je tam přes 1500 různých hudebních žánrů.

poslech muziky

Když přejedete myší nad jeden z žánrů, můžete si poslechnout nějakou typickou ukázku od konkrétního hudebníka nebo kapely. I řazení je logické – dole je organičtější muzika, nahoře mechanická a elektronická.

Ideální na objevování nových hudebníků vašeho oblíbeného žánru

Nebojte, je toho ještě mnohem víc! Když najedete na žánr, vidíte tu malou šipečku vpravo? Když na ní kliknete, dostanete se na další stránku s výpisem hudebníků, kteří daný žánr hrají, každý se svou ukázkou. Když kliknete na umělce, dostanete se do playlistu Spotify, kde si můžete daného umělce poslechnout.

poslech muziky

Pokud byste si chtěli poslechnout absolutně všechny příkladové písničky na stránce, které reprezentují jednotlivé žánry, existuje také Spotify playlist. Bude vám to trvat 111 hodin.

Nebo si tady můžete poslechnout playlist pro každý specifický žánr.

Jinými slovy už víte co dělat po celý zbytek dne. Nemáte zač!

Podobné články