Tik tok – novodobá blbost, nebo užitečná věc?

Tik tok je novodobá mobilní aplikace, která v poslední době zažívá obrovský boom. Je určená na sdílení krátkých, většinou několikasekundových videí, které dokáží obletět svět s rychlostí podobných rozměrů. Hvězdnou rychlostí ovšem neroste jen počet uživatelů, kteří si prohlíží tvorbu jiných, ale i aktivních tvůrců, kteří svými kreativními nápady přikyvují stále vzrůstající popularitě.

Na druhou stranu mezi časté argumenty tzv. neuživatelů Tik toku patří to, že už jsou na tuto „infantilní sociální síť“ už příliš staří, nebo že se jedná o absolutní hlouposti, které malé děti podporují v trávení veškerého času na internetu. Jak to tedy ve skutečmosti je? Jedná se o nevinnou zábavnou platformu, nebo je Tik tok jen bezesmyslná ztráta času? Na Tik toku se, stejně jako na jiných sociálních sítích, bezpochyby najdou videa, nad kterým by se nejeden z nás pozastavil, ale i přesto jej lze v mnohém považovat za užitečný!

Krátké recepty

Na Tik toku se nachází spousta videí, které obsahují krátké recepty. Představuje tak ideální možnost k načerpání inspirace do kuchyně.

Vychytávky

Na Tik toku se mimo jiné nachází i tipy na různé vychytávky, které vám usnadní život. Málokdo nyní, a nutno upozornit díky Tik toku, nezná slavné Dalgona coffe, které se v době koronavirové krize stalo běžnou součástí odpolední ve spoustě domácnostech!

Zábava

Stejně jako u ostatních sociálních sítích hraje velkou roli zábavný faktor, který je samozřejmě přítomný i na Tik toku. Najdete tam velkou spoustu videí ze života, které vás pobaví nebo alespoň zlepší náladu!

Podobné články