Vychytávky do kuchyně, které vám usnadní život

Doba, ve kterých v kuchyni stačil obyčejný sporák a trouba, je už dávno pryč. Stejně jako v jiných oblastech i do kuchyně přicházejí nové a nové vychytávky, které nám usnadňují vaření, krátí čas a mnohdy šetří nejen peníze, ale i nervy. Ptáte se, o jaké předměty se jedná? Na tyto chytré přístroje byste při vybavování svého království rozhodně neměli zapomenout!

Smoothie maker

Snídaně, která zahrnuje obyčejný chleba s máslem a vajíčkem, už jsou dávno minulostí. V současné době se čím dál tím více požaduje rychlost a zdravá strava. Smoothie je ideální kombinací obou – stačí pouze nakrájet hromadu ovoce, naházet ho do smoothie makeru a snídaně je na světě!

Palačinkovač

I taková obyčejná věc jako je pánvička může mít poměrně zábavnou alternativu. Tu představuje pánvička s několika kulatými dírami, která je určena na přípravu palačinek nebo třeba volských ok.

Gril

Ne každý má před domem zahradu, kam by mohl umístit altánek s krbem, na kterém by si mohl připravit něco dobrého k snědku! Kontaktní gril je snadnou alternativou, jak tento nedostatek vyrovnat! Umístíte jej do kuchyně a můžete grilovat!

Kuchyňský robot

Milujete pečení, ale nemáte rádi časově náročnou přípravu, míchání těsta, které je často otravné? Kuchyňský robot se o to hravě postará! Bohatě postačí, když dovnitř nasypete suroviny a zbytek práce necháte na něm!

Podobné články