Co si myslí naše kreditka

reditní karta představuje věrnou partnerku pro mnohé z nás, dokonce i pro ženy, které jsou za normální situace zapřísáhlé heterosexuálky. Vždycky se však nejedná o oboustranný spokojený vztah. Někdy je ve hře prosperující a vzájemně vyrovnané poutu, jindy jeden element stagnuje. Napadlo vás ale někdy, co se takové malé kartičce, která na svých bedrech mnohdy nese naše celé jmění, může honit „hlavou?“

Prosím tě, nezkoušej to

Znáte tu situaci, kdy přijdete do obchodu, nakoupíte, u poklady sebevědomě nahlásíte platbu kartou? Jenomže prodavačka po chvilce oznámí, že platbu není možné provést. Zřejmě proto, že se tenhle měsíc úplně nezadařilo a vaše karta stále ještě pláče prázdnotou.

Nejdřív mě dobij

Kdyby vaše karta slyšela jaké plány si děláte, nejspíš by se mnohdy neudržela a začala se smát na celé kolo. Několik plánovaných dovolených v zahraničí a drahé dárky se totiž často neshodují s obnosem peněz, které vlastníte..

Nejsem zázračná

Platba kartou přece jen bolí o něco méně než platba hotově. Přesto však tento zázračný předmět ještě neumí být kouzelný, bohužel.

Jo, jsem v peněžence

Panika, záchvat hledání a sprostá slova – to všechno nás provází, když v danou chvíli nemůžeme najít kartu. Kéž by jen v tu chvíli uměla mluvit a ujistit nás, že je na svém místě a všechno je v pohodě..

Podobné články