Pět důvodů, proč byste chtěli žít v DC comics

Stejně jako není radno zabředávat do sporu dvou soupeřících fotbalových týmů, tak ani mezi zarytými fanoušky Marvelu a DC nepanuje ta nejlepší atmosféra. Nicméně dnes se článek klaní na stranu DC nadšenců. Pro ty, kteří by byli zásadně proti, si místo DC mohou představit Marvel a všichni budeme spokojení!

Máte schopnosti

Kdo by je nechtěl? Kdo by nechtěl si ráno zalítnout pro čerstvou kávu na druhý konec světa během několika vteřin? Kdo by občas nechtěl vrátit čas? Zjistit, jestli dotyčný skutečně mluví pravdu, nebo ne?

Většinou jste slavní

V DC komixech málokdo není známý pro širší okruh lidí – ať už jste superhrdina, slavný lékař nebo policista, jasné je jedno – „obyčejní“ lidé jsou v menšině a musíte uznat, že byste měli setsakramenskou smůlu, kdybyste se nenarodili do té majoritní části populace.

Všechno může být jinak

V DC komixech není žádným převkapením, když večer jdete spát po boku svého mlujícího přítele a ráno se vzbudíte úplně jinde. Ničím si nemůžete být jistí. Ehm..je to vlastně výhoda, nebo ne?

Ničí smrt není konečná

Když někdo zemře v reálném světě, je to tragédie, s kterou bohužel už není možno nijak manipuhlovat. Pokud ale někdo zemře v DC filmech, není jisté, jestli se další v sérii nevrátí v plné síle a s nadšením do nového života!

Všichni jsou stále pozitivně naladění

Přátelství je důležitá a především reálná věc. Ovšem najděte někoho v reálném životě, kdo je neustále tak přemotivovaný a pozitivně naladěný, i když se mu momentálně hroutí celý svět před očima? Kam pořád na ty moudra chodí?

Podobné články