Superrychlé recepty

Jednou za čas (čti za týden) se najde takový milý, krásný den, kdy nemáte chuť vůbec na nic, natož na vymýšlení gastro zážitku, který naservírujete na stůl se sklenkou vína a dezertem v závěsu. A jestli říkáte, že ne, tak pěkně kecáte! Dny, kdy s sebou dokážeme plácnout akorát tak do postele se totiž rozhodně neslučují s vymýšlením michelinských pokrmů. Pro takové případy naštěstí existuje celá řada receptů, které potěší naše žaludky, ušetří čas a svou skvělou chutí nejen překvapí, ale i zvednou náladu!

Žampiony plněné hummusem

Pokud máte v lásce houby, tento recept si dozajista zamilujete. Vynikne totiž jejich skvělá, přirozená chuť, kterou podpoří cizrnový hummus. Tím naplníte hlavičky a dáte zhruba na 20 minut zapéct do trouby. Hotový pokrm můžete doplnit pečenými bramborami a zeleninou!

Domácí poke

Přiznejme si, že ne vždycky je chuť a čas patlat se s domácím sushi. Poke bowl je ideální varianta, která uspokojí vaše chuťové buňky toužící po sushi a ušetří čas. Postačí jen uvařit sushi rýži a doplnit tím, co máte jinak na sushi rádi – lososem, avokádem nebo okourkou.

Špageti s pestem a rajčaty

Ideální nestíhačková večeře, kterou si určitě zamilujete! Navíc vám k ní postačí jen velmi málo surovin – špageti, bazalkové pesto, avokádo a rajčata! To všechno smícháte dohromady a skvělá a rychlá večeře je na stole!

Podobné články