Proč chlapi chtějí cvičit

Chlapi a cvičení, to k sobě vždycky perfektně šlo. Je to něco jako knedlík a svíčková. Nedáte si svíčkovou bez knedlíku. Nebo..můžete si jí dát, ale něco tomu chybí, nemám pravdu?

Fotky v zrcadle

Že se holky neustále fotí kdekoli můžou? Schválně se někdy zkuste podívat do galerie mužského osazenstva, a to zejména těch, kteří se snaží získat svou vyvolenou. Nejspíš jich mají v zásobě několik desítek. Na každé z nich se snaží co neefektivněji předvést svoje těžce vydřené svalstvo a v nejlepším případě být co nejvíce odhalený. Pokud se zadaří, spousta jich bude přímo z posilovny, aby věděla, že na ní myslí s každou činkou, kterou zvedá.

Neustálé vykládání o zdravém životním stylu

Posilování má spoustu výhod. Nesmí ovšem přijít slovo na stravu. Pokud je do toho totiž až příliš zapálený, zapomeňte na to, že byste mu někdy vařila. Pravděpodobně by vás totiž odmítl se slovy, že je tam příliš mnoho tuků, příliš málo bílkovin a jedná se o naprosto výživově nehodnotný pokrm, který by měl skončit rovnou v koši. V takových případech by jídlo nemuselo být jediné, které by v těchto místech skončilo, že, dámy?

Ukazování svých vystouplých žil

Svaly ženský milují, ale víte co ještě? Vystouplý žíly na rukou. To je totiž neuvěřitelně sexy. Kluci o této své přednosti samozřejmě moc dobře ví, a tak často vůbec neváhají předkládat své packy na odiv velmi „nenápadným“ způsobem.

Upnutá trička a kačerovská chůze

Jak se tak hezky česky říká, upnutý trička a chůze na kačera k mnohým fitnessákům sedne jako p***l na hrnec. Ovšem malá rada – ne všem to lichotí!

Podobné články