12 nejlepších kosmetických tipů a triků pro dokonalý vzhled

Každá žena má své vlastní beauty triky a tipy, které zná od své maminky, sestry či kamarádky, nebo o nich četla v časopisech nebo na internetu. Jsou to kosmetické triky, které zachrání v každé situaci a pozvedou vaši krásu. Ne každá žena má možnost navštěvovat vizážistické kurzy a pokud se každé ráno trápíté vytvořením perfektího make-upu přes hodiny a výsledek není ani trochu podobný očekáváním, přečtěte si beauty tipy a triky, které jsme pro vás připravili.

  1. Dramatický a svůdný pohled na celý den vám zajistí umělé řasy Je to způsob, jak přirozeně prodloužit vaše řasy bez toho, aby jste se objednávala na kosmetiku. Snadno to zvládnete v pohodlí domova.
  2. Zvýraznit oči pomůže také linka. Pokud nejste si zvyklá na klasickou tekutou nebo gelovou linku, použijte sypky černý nebo hnědý stín, kterým uděláte linku u linie řas.
  3. Přirozeně zvýrazněné obočí. Tmavovlásky by měly zvolit o stupeň světlejší obočí, světlovlasé o stupeň tmavší.
  4. Pokud chcete vybrat odstín make-upu, který k vaší pleti sedí, doporučujeme koupit dva odstíny – jeden světlejší, druhý tmavší a míchat je podle potřeby. Pokud nemáte výraznější problémy s pletí nebo chcete vytvořit přirozené denní líčení, zvolte BB nebo CC krémy.
  5. Nezapomeňte na pudr. Aplikujte ho na celý obličej nebo zmatníte pouze čelo, nos a bradu.
  6. Ubrousky pohlcující mastnotu okamžitě absorbují přebytečnou mastnotu pleti a přitom nenarušují make-up. Tento kosmetický produkt by měl určitě být ve vaší kosmetické taštičce.
  7. Mastí se vám vlasy a na mytí nemáte čas? Pomůže suchý šampon. Pokud i ten zůstal doma, místo něj použijte pudr na obličej. Štětcem vklepejte pudr do mastných kořínků.
  8. Vlasy natočené směrem od obličeje vypadají hustší.
  9. Nude odstíny zkrátka nikdy nevyjdou z módy. Pokud si nejste jistá, jaké barvy vám sluší, držte se neutrálních nude tónů. Jsou to přirozené barvy, které vypadají velmi žensky a nenuceně.
  10. Pokud chcete vybrat barvu rtěnky, která vám bude sedět, neměli byste zkoušet na vrchní straně ruky, ale na zápěstí. Tato oblast je barevně nejblíže odstínu rtů.
  11. Nezapomeňte na rty. Můžete je zvýraznit rtěnkou nebo leskem. Čím tmavší odstín, tím je důležitější je přesně aplikovat na rty. Pokud máte užší rty, vybírejte ze světlejších odstínů.
  12. Chcete obličej rozzářit, oživit, omladit a opticky zvětšit oči? Aplikujte highlighter nebo-li rozjasňovač do vnitřních koutků očí a pod spodní okraj obočí.

 

 

Podobné články