Jste ta pravá osoba na cestování?

Poznáváte rádi nová místa?

Asi nejzásadnější otázka, na kterou byste se měli ptát. Zajímají vás, jak to vypadá jinde? Chcete poznat nový kraj?

Angažujete se do plánování?

Pokud se vydáváte na cestu, necháváte všechno na druzích a je vám jedno, kam půjdete?

Pokud ano, nejspíš nebudete úplní nadšenci a cestování nepatří mezi vaše největší koníčky. Nadšení cestovatelé totiž mívají v hlavě něco kolem 100 nápadů, co by v daném místě rádi navštívili a s chutí se hrnou do plánování dovolenkových dnů.

Jste šťastní, když se vracíte domů?

Pociťovat štěstí, když se vracíte domů, je zcela normální, tedy především pro ty, ně které doma čeká někdo, na něhož se těší. Tento pocit štěstí ovšem nesmí přerůst v to, že si během dovolené říkáte, že byste teď vlastně mnohem radši seděli doma na zahradě.

Nepředstíráte chuť k cestování?

Velkým a poměrně častým problémem vztahů je to, když se sejde jeden, který miluje cestování a druhý je domácí povaleč. Jak tento rozpor vyřešit? Nezřídka kdy to bývá tak, že se domácí povaleč překoná, a aby udělal radost svému partnerovi cestovateli, lásku k cestování předstírá..

Nešetříte zbytečně každou korunu?

Samozřejmě, každý jsme na tom finančně jinak, ale fakt je fakt, že pokud se už rozhodnete cestovat, měli byste počítat s tím, že jednoduše na dovolené něco utratíte, že taky musíte něco jíst a pít – to prostě k dovolené patří a šetřit zbyečně každou korunku, může přispět k destrukci celé operace.

Podobné články