11 největších výhod vážného vztahu, o kterých vám nikdo neřekne

A o tomto se v Cosmopolitanu prostě nedočtete

Vážné vztahy mají výhody, o kterých všichni víme. Takové ty trapné věci jako důvěra, láska, bezpečí věrnost, konec samoty a podobné žvásty. Ale pak je tu celá tajemná kategorie bonusů, o kterých se dozvíte, jen pokud vyhrajete loterii s názvem život a v takovém vztahu skončíte. A o těch se nikde nedozvíte.

Máte někoho, kdo za vás bude u v dospělosti organizovat narozeninové párty

Pamatujete si, jak to bylo skvělé, když vám jako malému človíčkovi babička upekla dort a celá rodina se postarala o chlebíčky a pozvánky? Tak konečně tu je osoba, kterou to nejen neobtěžuje, ale možná i baví. Tedy…aspoň prvních pár let vztahu.

Máte jednoduchou výmluvu na vše

Potřebujete odejít brzy z párty? Nechce se vám na víkend na teambuilding? Potřebujete narychlo odříct schůzku? Stačí vždy argumentovat nemocnou partnerkou. Nebo nemocnou matkou partnerky. Nebo jejím morčetem. To máte vlastně fuk. Vzbudí to vždy soucitné pohledy. Jen nesmíte tento omluvenkový tiket používat moc podezřele často.

Když máte jednou trapný sex, tak to nevadí

Jedna tragická kopulace může na začátku vztahu znamenat totální katastrofu a konec veškerého dalšího romantického snažení. Pokud jste ale ve vztahu pár let, tak nějaká nedostatečná erekce, sperma v oku nebo uprdnutí vámi ani nepohne. Příští to prostě bude lepší. Tak co.

Když váš partner ráno zablokuje koupelnu, tak můžete být v posteli o fous déle

A nic slastnějšího na světě není.

Máte s kým pomlouvat lidi, aniž byste byli za hajzla

Konečně jste v týmu, kde vás nebude nikdo odsuzovat za to, když o někom říkáte hnusné a ošklivé věci. A nic nezpevní vztah dvou lidí více než to, když máte někoho, koho můžete spolu nenávidět.

Nemusíte skrývat všechny nechutnosti vašeho těla

Koušete si nehty? Zapomínáte šťouchátka do uší na pračce? Smrdí vám ponožky? Po pár letech je to vám i vašemu partnerovi jedno. A občas se přistihnete, jak si při koukání na film okusujete nehty, zatímco si vaše drahá polovička trhá kůžičku na palci u nohy a občas říhne. A tomu se říká láska.

Někdo vám může namasírovat zadek bez toho, aniž byste se cítili trapně

Co si budeme povídat. Když vám na zadek sáhne sechlý thajský masér, tak je to sice příjemné, ale sakra divné. A váš partner nemusí mít ani masérský kurz, aby toto počochnění vašeho pozadí stálo za to.

Když strávíte celý večer čuměním na seriály, tak je to partnerská aktivita a ne prokrastinace

Ano, i toto jsou regulérní plány na večer.

Někdo vám může nakoupit, když jste nemocní

Pokud máte akutní rýmičku, tak se vaše drahá polovička s rohlíkem, banýny a medem v nákupní tašce promění v ikonu, kterou budete uctívat víc než turínské plátno.

Nemusíte se pokoušet už kohokoliv sbalit

Protože pokud to myslíte vážně, tak prostě nebudete mít sex už nikdy s nikým jiným. Na první dobrou to může znít možná depresivně, ale přemýšlejte. Žádné trapné svádění, omyly, stud za vlastní tělo při prvním svlékání. Super ne?

Máte někoho, kdo vám upřímně řekne, když vypadáte blbě

Protože najít upřímného člověka, co by vám bez mrknutí oka řekl, že v tom roláku vypadáte jako blbec nebo že máte špenát mezi zuby, je sakra těžké najít.

Podobné články