4 věci, které nás naučil Harry Potter

Harry Potter rozděluje lidi na dva tábory. Vždycky tu byl a bude ten, který ho bezmezně miluje, četl knížky nejméně třikrátna z fleku by mohl natočit audioknihu. Pak je tu ale ten druhý, který Harryho z principu odsuzuje a pokud nějakého toho takzvaného Potterheada potká, urputně jej přesvědčuje, že tahle pohádka je jen pro malé děti. Nejsem tu od toho, abych vás tahala na svou stranu, ať už je jakákoli (go, potterheads!!), nýbrž od toho, abych vám sdělila několik životních pravd, které zjistíte, pokud si tuto knihu, z níž se na vás směje ten známý černovlasý chlapec s jizvou na čele a kulatými brýličkami, čas od času otevřete.

Friendzone nemusí být navždy

Jste právě v takové životní fázi, kdy usilujete o svou vyvolenou či vyvoleného a on či ona se ne a ne chytnout? Nezoufejte, příběh Rona Weasleyho a Hermiony Grangerové vám jistě dodá naději, že friendzone nemusí být navždy. Stačí se jen obrnit trpělivostí a pár let si počkat!

Být odlišný není chybou

Považujete se za mimoně, který na této planetě ještě nenašel nikoho s podobnou „psychickou poruchou“? Nezoufejte! Sledování testrálů, létajících, pro mnohé smrtelníky neviditelných, koní či domácích skřítků oděných v použitém kapesníčků vás hravě přesvědčí, že být odlišný není zas až tak vzácným úkazem!

Nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř

Právě vás vyhodili z práce, opustila vás partnerka a hroutí se vám celý svět? Vím, že to možná zní nepravděpodobně, ale skutečně by mohlo být ještě hůř. Jen si vzpomeňte na Harryho Pottera. Jeho osobní život poznamenávala jedna katastrofa za druhou.

I z ňoumy může vyrůst zatraceně sexy týpek

Jste teenager s pořádným akné, tlustými brýlemi a na těle nemáte ani gram svalové hmoty? Říkáte si, že nemáte šanci sbalit jedinou holku? Jen se podívejte na starého dobrého Nevilla před a po! A věřte či ne, přestože v dětství nevynikal přílišnou přitažlivostí, v současné době je všechno jinak!

Podobné články