Proč se chlapi před kamarádama chovají jinak?

Málokterá holka si nezažila trable s kamarády svého přítele. V jakékoli podobě. První seznámení bývají krušná. Chcete se jim zalíbit, chcete zapadnou a nejvíc chcete, aby vás brali a respektovali. Pokud máte štěstí, všechno klapne. Pokud ale všechno klaplo, jste šťastlivec, kterých po tomto světě nepobíhá příliš mnoho.

Chlapi jsou machři, nebo jimi aspoň chtějí být. Hodně velká část chlapeckých kamarádství se skládá z rozhovorů, jejichž základ tkví ve vzájemných machrovinkách.

Nechtějí ukazovat svou citlivou stránku

Málokterý chlap dokáže být tak otevřený ke kamarádům jako holka. Většinou se bojí projevit svou slabost i před velmi blízkými kamarády. Mnohem radši se snaží vypadat nad věcí, přestože se v tu chvíli necítí nejlíp. Jeho pravou osobnost zná často pouze jeho přítelkyně, pokud jí ovšem považuje za tu PRAVOU. Proto setkání s jeho kamarády může být pro holku šok. Její přítel se v těchto chvílích totiž může chovat zcela jinak, a to proto, že se obává, aby se nestal terčem vtípků, pokud by se projevil jinak.

Nechce se projevit jako slaboch

Doma před plánovanou akcí vám vypráví, že vůbec nemá chuť na alkohol, že by si dal nejradši vodu, a okamžitě po příchodu do sebe začne kopat panáky? Zkuste to rozjdechat a pochopit. Váš přítel vám nelže, jen se nechce před svými přáteli ztrapnit. Pokud by to totiž neudělal, nejspíš by se mu začali posmívat, že je podpantoflák a slaboch. – A to málo který chlap zkousne!

Musí to prostě holka vytrpět?

Jako všechno ostatní i tohle má své hranice. Jako správná přítelkyně byste se měla určitě pokusit vcítit se do jeho role a přijmout fakt, že klučičí kamarádství prostě nejsou stejná jako ta vaše s holkama. Na druhou stranu váš přítel by si ěml plně uvědomovat fakt, že má přítelkyni, takže by se neměl nalejvat jako jeho nezadaní přátelé, a že na akci nepřišel sám a měl by se věnovat i vám. Jako všechno ostatní, i v těchhle situacích se musí přizpůsobovat oba dva!

Podobné články