Koho žena nejvíce nenávidí?

Jeho bývalá

Klid, jen klídek. Je zcela přirozené, že nemáte v lásce jeho bývalé přítelkyně. Je to naprosto v pohodě. Nejste výjimka. Štěstí však je, že na rozdíl od ostatních dále následujících příkladů se s ní nemusíte setkávat (pokud samozřejmě nechodí do stejného ročníku na stejné škole/nenachází se ve stejném pracovním kolektivu a tak dále..)

No a co, že je super hubená a vy máte nějaký ten faldík? No a co, že vypadá jako modelka (a vy ani nevíte, jak byste pojmenovala některé stroje ve fitku)? No a co, že byste na ní jen velice těžko hledaji nějakou vadu krásy a vy zrovna sedíte s mastnými vlasy u jejího instagramu a v jedné ruce máte milku a v druhé nutellu (extra balení)? Vybral si přece vás, no ne?

Jeho matka

Byla jste až dosud zvyklá, že vaše pokrmy vždycky všichni ocenili? Nyní máte v této soutěži silného konkurenta, který dělá všechno nejlíp a přesně zná chutě vašeho miláčka. Věřte, že řekne-li někdy „bylo to jako od maminky“ je jedna z největších poct, která se vám v této oblasti může dostat!

Nejhezčí kamarádka v partě

Máte ji ráda, ale zároveň nesnášíte. V každé společnosti získá veškerou pozornost, vždycky je oblíbená a každý kluk by s ní chtěl chodit. Pokud se v takovéto situaci nacházíte, nezoufejte. Někde na vás čeká kluk, pro kterého budete nejkrásnější na celém světě. Možná to zní jako klišé, ale je to pravda!

Supermodelka, která říká, ať se máte rádi taková jaká jste

Vnímáte-li na sobě nějakou nedokonalost, není nic horšího než sledování „dokonalých krásek na instagramu“. A víte, co je ještě lepší? Když tahle chodící bezchybnost nabádá ostatní, aby milovali své nedokonalosti a měli se rádi takoví jací jsou! Co ona o tom sakra ví?

Podobné články