Jak poznat, že vás miluje?

Zájem

Nejlepší způsob, jakým bezeslovně vyjádřit city své druhé polovičce, je jednoznačně zájem. Není nic hezčího, než když je v obraze o vašem životě, zajímá se o vás, je vám na blízku, když to potřebuje a podporuje vás. Pokud vás skutečně miluje, zcela jistě tyto věci dělá!

Pohledy

Letmé, všeříkající a především „velmi nenápadné“ pohledy, kterými vás propaluje kdykoli je to možné. Pravděpodobně by se na vás díval od rána do večera, kdyby to bylo možné. Je tedy vyloučeno, že si takovýchto náznaků nevšimnete!

Nervozita

Máte-li štěstí a váš nápadník je váš kamarád, pravděpodobně velmi dobře poznáte změnu chování, která se vyznačuje především výraznou nervozitou z vaší přítomnosti!

Píše vám, ale jinak než před tím

Pokud jste byli kamarádi už dříve, dozajista už jen ze zpráv poznáte, že se něco změnilo. Do zdánlivě obyčejných zpráv připlete trochu vtipu, malinkou (ale nenápadnou) dávku flirtování a upřímnou lichotku.

Chce, abyste trávila čas s jeho kamarády

Ve skutečnosti by nejradši trávil čas jen s vámi, ale bojí se, aby nic neuspěchal, nebo si jednoduše není jistý zájmem z vaší strany. Odpoledne s jeho kamarády je tak nejsnazší způsob, jak vám zůstat nablízku!

Dělá si z vás legraci

Teď možná někteří z vás zpozorněli. V žádném případě nemám na mysli nějaké zesměšňování, které vás rozbrečí, nýbrž takové takové to zamilované pošťuchování!

 

Láska je záhadná věc, proto by vás mohly zajímat i nějaké další články. Třeba jak poznat, že vás miluje, nebo jak poznat, že patří do vašeho života.  A protože jsme i romantici, co takhle 13 způsobů jak originálně vyznat lásku, nebo 15 tipů na rande (tentokrát zimní) v Praze?

Podobné články