Zásady zpracování osobních údajů a použití cookies

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

1. Provozovatel webu StudentPoint s.r.o. se sídlem Praha, IČO 28409302 zpracovává v případě vaší účasti v soutěžích a kvízech ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

  • jméno,
  • adresu,
  • telefonní číslo,
  • emailovou adresu,
  • výsledek kvízu

2. Jméno, adresu, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro zpracování a odeslání zboží v případě výhry služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje čl. 6. odst. 1 písm. b) Nařízení.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno výhradně provozovatelem webu. Osobní údaje však pro ně může zpracovávat i tento zpracovatel:

  • Softmedia.cz – Jan Vlasák, IČ: 88804437 se sídlem Strádovská 271, Nasavrky, 538 25
  • ACTIVE 24, s.r.o., IČ: 25115804 se sídlem Sokolovská 394/17 186 00 Praha

3. Pokud zaškrtnete, že chcete dostávat marketingová sdělení, může zpracovávat Vámi vyplněné údaje i tento zpracovatel:

  • Clever Monitor s.r.o., IČ: 24802077 se sídlem Pernerova 635/57, 186 00 Praha 8

případně další zpracovatelé, se kterými uzavřeme smlouvu. Marketingové sdělení se rozumí obchodní nabídky a informace včetně nabídek 3. stran. V každém emailu je možnost se z takovýchto nabídek odhlásit pomocí odkazu v patičce jednotlivých emailových sdělení. Marketingové sdělení je dobrovolné a uživatel si ho musí sám zaškrtnout při vyplnění soutěže formou kvízu, či dotazníku.

4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, případné žádat kopii těchto osobních údajů,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě a bude proveden jen v případě, že zájmy provozovatele nepřevažují nad vaší ochranou soukromí,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, případně na soud.

SOUHLAS S UKLÁDÁNÍM COOKIES

1. Provozovatel webu užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity pouze za účelem měření návštěvnosti webu www.studentpoint.cz. Tyto cookies jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu provozovatele. Cookies pro cílení reklamy nejsou v současnosti nasazeny žádné.

2. Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovateli platformy Google Analytics, případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

4.  Tyto stránky mohou fungovat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníku webu. Zrušit soubory cookies můžete zde dle typu prohlížeče:

Firefox – https://support.mozilla.org/cs/kb/vymazani-cookies

Microsoft Internet Explorer – https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-11

Google Chrome – https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=cs

Safari – https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=cs_CZ

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vyžádat si u správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po správci výmaz těchto osobních údajů – výmaz správce provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy správce,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.