MENU domů by KOKO

Nudí vás obyčejná jídla a nemastné neslané recepty? Navštivte foodblog MENU domů a díky KOKO budou vaše jídla vynikající.

Když navštívíte foodblog MENU domů, čekají vás přehledné stránky, které jsou od shora dolů napěchované recepty, fotkami finálních podob uvařených jídel a videí. Nejdříve vás to nijak extra brát nebude. Jakmile se ale začtete do článku nebo zakoukáte na video, může si KOKO připsat dalšího pravidelného čtenáře či diváka.

Líčka na červeném víně.

Co je ale na blogu to zajímavé?

1. Nápad –  Koko pravidelně navštěvuje různé pražské, ale i mimopražské restaurace a objednává si z jejich menu zajímavá jídla, leckdy i speciality podniku. Ve svých příspěvcích jídlo zhodnotí a přihodí i cenu, za kterou daný pokrm v restauraci pořídila. V restauracích nehodnotí jen jídlo. Popisuje celkový dojem, a to jak z prostoru, tak i z personálu.

2. Recepty a vaření – No a následuje vaření. KOKO pak ve své kuchyni natočí videorecept jednoho jídla z dané restaurace. Její recepty jsou v podstatě vždy zajímavější, hezčí pro oko a náklady na daný pokrm nejméně o polovinu menší. Výhodou je také to, že vybrané recepty jsou zajímavé nevšedními surovinami. Recepty na tomto blogu mají vždy nádech luxusu.

3. Samotná KOKO – Při čtení příspěvků na jejím blogu si připadáte, jako byste v restauraci byli s ní. Má osobitý styl psaní a její články prostě nenudí. „Svá“ je i ve videích. Když vaří, je naprosto přirozená a zábavná. Divákovi vždy dobře poradí a vysvětlí postup při vaření. Videorecepty (ale i psané recepty) jsou přehledné a dopředu víte, do čeho jdete.

4. Blog poskytuje i recenze restaurací. Takže víte, kam rozhodně zajít a naopak čemu se obloukem vyhnout! Také zde najdete projekt MENU v sezóně. V tomto pořadu naleznete recepty se surovinami, které se právě sklízí, takže jsou nejčerstvější, nejchutnější, nejdostupnější a také nejlevnější.

Panna cotta s macerovanými filátky mandarinky by KOKO.

Kdo je KOKO?

Veronika Kokešová alias “KOKO“ je mladá, charismatická a moderní „kuchařka“ (uvozovky proto, abyste si nepředstavili klasickou tlustou kuchařku v bílém se síťkou na hlavě ze školní jídelny), která je mimo to i moderátorkou Expres rána na pražském Expresrádiu a AutoMotoStylu na ČT1. Vystudovala Vysokou školu hotelovou se zaměřením na hotelnictví, lázeňství a gastronomii. A možná právě to jí přivedlo do kuchyně. KOKO svůj foodblog nejen zásobuje recepty a články z restaurací, ale také natáčí svoje vaření na video. Podle KOKO uvaří jednoduše úplně každý. Když vaříte s KOKO, máte pocit, že je vše jednoduché jako facka.

KOKO.

Při čtení příspěvků nebo sledování videí se nudit nebudete. Mrkněte na vtipné video připravené na aprílový den, videorecept na chutného marinovaného lososa nebo na lahodné makronky.

Foodblog MENU domů najdete tady. Videorecepty MENU domů jsou dostupné taky na Streamu.  Nedílnou součástí blogu je samozřejmě i Facebook.

Foto: menudomu.cz, facebook.com/MENUdomu

Podobné články