Přicházíme s dalším dílem našich večeří, které se nesou v duchu levně, chutně a rychle. Tortilu jsme vám již doporučovali, ale v úpravě s kuřecím masem. Nyní vám přinášíme tip na rychlou pizzu . Tato večeře je nejen rychlá, ale také chutná a navíc potřebujete jen jednu základní surovinu tortily! To, čím je nazdobíte a jak bude chutnat ve výsledku záleží jen na vaší fantazii a surovinách, které vám poskytuje lednice.
Suroviny:
Tortilly nebo arabský chleba
Malý rajčatový protlak
2 koule mozzarely
1 větší rajče
Pár snítků čerstvé bazalky
Kousek šunky, kukuřice, zbytek kuřete z oběda atp….
Postup:
Tortilu dáme na plech a na povrchu pomažeme rajským protlakem. Mozzarelu a rajče si nakrájíme na tenká kolečka a poklademe na tortily. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C 5-8 minut. POZOR tortila je tenká a kraje se mohou připálit.
Tip redakce:
Na tortilu si můžete dát vše co máte rádi. Přidejte kousek šunky, kukuřici, posypte oreganem, eidemem …. Fantazii a chutím se meze nekladou.
Zaujala vás takto upravená tortila? Máte nějaké triky i vy? Podělte se s námi na našem facebooku.
Foto: sxc.hu