Výprodej v SneakerStudio! Jaké modely bot stojí za to mít?

Léto je v plném proudu a vy stále nemůžete najít správné tenisky na dovolenou?
Tenisky od Sneaker Studio

Léto je v plném proudu a vy stále nemůžete najít tenisky na dovolenou? Jedná se o nenahraditelný druh obuvi, která se bude hodit na jakékoliv výlety, procházky nebo tréninky. Skvěle je využijete i při každodenním nošení. Nyní na vás čekají ve výprodeji obchodu SneakerStudio vysoce kvalitní modely slavných značek! Podívejte se, které stojí za to mít.

New Balance WMORLV3

Značka New Balance se v posledních letech těší v České republice velké oblibě. Není se proto čemu divit, že na pultech obchodu neustále přibývají nové modely. Jako příklad futuristického modelu lze uvést WMORLV3, který se skládá z pěnové podrážky a svršku ze síťoviny HypoKnit. Díky jedinečným technickým vlastnostem jsou tyto tenisky skvělou volbou pro lidi s aktivním životním stylem.

Asics Gel-Pulse 12

Je další nabídkou z řady moderních tenisek s kosmickým designem. Model Gel-Pulse 12 je určen ke sportování, takže si s ním výborně zaběháte nebo ho využijete v rámci fitness cvičení. Tyto boty se pyšní mezipodešví, která je vyrobena z lehké i pružné pěny a také speciálním gelem pro tlumení nárazů. Boty mají také speciální střih po celé délce podrážky, který pomáhá udržovat chodidlo v optimální poloze při každém kroku.

Adidas Ultraboost 21 W

Nenechte se zmást jednoduchým designem těchto bot! Navzdory svému nenápadnému vzhledu obsahuje pěnu boost™, gumu Continental™ a síťovinu Primeknit®. Každá z těchto technologií je zodpovědná za jiný aspekt používání modelu Ultraboost 21 W. Můžete tedy mimo jiné počítat s dokonalým odpružením, zvýšenou trakcí a dokonalou prodyšností. A co víc, tyto tenisky jsou vyrobeny z Primeblue, recyklovaného materiálu!

Converse Chuck Taylor AS Espadrille

Nakonec něco pro milovnice klasického stylu. Na rozdíl od výše uvedených modelů se Chuck Taylor AS Espadrille vyznačuje tradičním střihem a minimalistickým designem. Vyznačuje se lehkým, plátěným svrškem a od standardních „chucků” se odlišuje svou platformovou podrážkou. Jedná se o skvělou volbu, která se perfektně hodí pro každý casualový outfit.

Všechny výše uvedené modely tenisek – a mnoho dalšího – na vás čeká v internetovém obchodě SneakerStudio. Aktuálně se nacházejí ve výprodeji, díky čemuž si je můžete objednat za velmi atraktivní ceny. Na co ještě čekáte, vyberte si ideální boty ještě dnes! 

Podobné články