Na co si dát pozor, když zvete svého partnera poprvé k sobě domů?

Jaké rychlé úpravy pokoje se dají na poslední chvíli provést?!

Je jedno, jestli už nastal moment, kdy chcete své vyvolené ukázat poprvé svůj byt nebo jste si pozvali kluka, který se vám líbí, domů na Netflix a chill. Předtím, než někoho takového vůbec k sobě pustíte, tak udělejte důkladné kritické zhodnocení svého pokoje a trochu jej upravte. Můžete sice namítat, že pokud si ve tři ráno přitáhnete ve svých spárech domů objekt své vášně, tak nebude mít čas hodnotit estetiku vašeho interiéru, ale věřte nám. I ty nejzaslepenější objekty touhy začnou po chvíli očima rejdit po vaší temné zaplivané studentské noře. S čím je potřeba počítat?

Úklid

Ok, vaše láska je na cestě. První, co uděláte, je to, že si zatraceně dobře uklidíte. Neznamená to, že začnete v prosinci mýt okna a pošlete potahy z gauče na čištění, ale třeba jen odnesete ty plesnivé hrnky s třemi centimetry čaje na dně a vyklepete z postele tu krabici od pizzy, s kterou už týden spíte. Největší mistři svádění romance si zvládnou i vyluxovat.

Plyšáci, plakáty a jiné infantilní věci

Všechny plyšové medvědy a legrační keramické sošky od mámy nenápadně zamkněte někam na dno skříně. To samé platí i o výzdobě stěn. Protože pokud máte ve 22 letech na stěně obrázek Justina Biebera nebo malých koťátek,  tak by všichni lingvisti potvrdili, že slovo plakát, je vašem případě od slova plakat. Smutkem.

Čisté povlečení

Nic není větším zabijákem touhy než kávová skvrna velikosti mexického dollaru na prostěradle v sofistikované kombinaci s drobečky od housky a vlasy. Proto si před každou takovou návštěvou, u které máte v plánu skórovat, převlékněte. A nemyslíme tím, abyste vytáhli sešmudlané povlečení s dírami a motivem Hledá se Nemo, co vám dala máma. Radši si kupte něco dospěláckého a vkusného třeba tady.

Vyvětrejte si

Zbavte se vydýchaného vzduchu a prachu. To, že vy nic necítíte, nikdy neznamená, že to u vás nesmrdí jako to zpocené triko po cvičení, co máte přehozené přes židli.

Nenápadně pohozené věci

A toto je naše nejoblíbenější část. Nedbale a mimochodem odložené věci, které vás staví do lepšího světla. Ať už je to rozečtený Dostojevský či Rudiš na nočním stolku nebo hvězdářský dalekohled s ležérně položenou boxerskou rukavicí přes fotky z vašeho trekku v Rumunsku a minimalistické kresby. Pohoďte si po pokoji věci, co svádí k rozvinutí konverzace, ve které budete zářit jako mistr nebo mistryně 1000 + 1 koníčků.

Podobné články