Co si myslel každý, když byl dítě

Když jsme byli malí, svět jsme viděli z úplně jiné perspektivy než nyní. Často jsme měli tendenci myslet si něco, z čeho si nyní v dospělosti děláme legraci.

Rodiče vyřeší všechno

Rodiče se často stávají, byť nevědomky, idolem a ochráncem, který za nás vyřeší jakýkoli problém – zavolá doktorce, vyřeší za nás problém ve škole a koupí oběd. Jaké to nemilé překvapení, že s příchodem dospělosti, se všechny tyto nepříjemnosti překulily na naše bedra..

100 je neskutečný obnos peněz

Pamatuje na tu chvíli, kdy jste od rodičů dostali 100, abyste si něco koupili? A pamatujete si ten neuvěřitelný pocit bohatství, který jste pociťovali, když jste ten zelený papírek pyšně drželi v ruce? Ehm..

Snad nikdy se nedočkám dospělosti

Asi každý si přál, aby byl co nejdříve dospělý. Jen kdybychom v té době věděli, jak moc si teď budeme přát být znovu děti..

Dospělost bude úžasná

Alkohol, zábava, nekonečné ponocování a mnoho dalších – to všechno se nám z naší dětské perspektivy zdálo tak lákavé. Jen kdybychom v té době věděli, že s rostoucím věkem nám ke spokojenosti bude stačit jedno pivko, vyhřátá postel a zapnutý Netflix.

Až budu starší, bude snadné najít si partnera

Pokud jste se jako malí domnívali, že až budete velcí, potenciální partneři k vám budou sami chodit a nabízet se, nejspíš jste už zjistili, jak moc jste se tehdy pletli..

Bez školy bude všechno jednodušší

Snad každý školák si přeje, aby tam nemusel chodit a mohl začít pracovat. Omyl vážení! Pokud ještě chodíte do školy, užívejte si to. Později si totiž budete zoufale přát, abyste se do těch dříve nenáviděných školních lavic mohli vráti!

 

Podobné články